Secret mission Jessie

Eindelijk was het zover! De bruidsshoot in Genk!

Met het gezellige team, bestaande uit fotografe Nicky Caspers-Boeren, assistent fotografe Juultje Weijers, model Nadja Verlasevic en hair & make-up artist Sumeya Hamie, gingen we op weg naar Genk. Daar kwamen we aan bij de prachtige locatie: de C-mine. Toen we daar aankwamen, verscheen er al meteen een lach op onze gezichtjes. Wat was het daar toch mooi! Het contrast tussen de oude mijn objecten en de bruidjurken zorgde voor een prachtig plaatje.

Op locatie werden alle jurken, sieraden en make-upjes uitgestald en we waren klaar om te beginnen! Nadja’s haar was op kantoor al in de krul gezet en de basis make-up was ook al aangebracht. Dus op locatie toverde Sumeya haar binnen een mum van tijd om in een prachtig bruidje. De make-up begon heel natuurlijk en werd gedurende de shoot steeds zwaarder aangezet.

De styling was heel creatief en vrij geïmproviseerd. Van een standaard bruidsjurk, tot een eigen creatie van een kanten shirtje met een sleep. Niet te vergeten de schitterende bh vol met steentjes! Niet een typische bruidslook, maar wel perfect voor een editorial shoot.

Make-upje zat erop, haren zaten in de krul en de eerste outfit was aangetrokken. Klaar om te gaan shooten! Je zag meteen dat Nadja dit vaker gedaan had. Ze wist precies hoe ze moest bewegen voor de camera en welke gezichtuitdrukkingen mooi stonden. Het hele team werd spontaan verliefd op haar!

Sumeya gaf de aanwijzingen en het was zo leuk om te zien hoe zij steeds mee beweegde met het model. Ik ben de tel kwijt hoe vaak ze wel niet “KIN OMHOOG” heeft geroepen. Fotografe Nicky ging heel geconcentreerd te werk. Daar lag ze dan op de grond die prachtige foto’s te maken. Met het kroontje op haar hoofd was ze de Queen van de dag.

Ik zorgde natuurlijk voor de leuke backstage foto’s!

De shoots gingen zo snel voorbij. Elke keer stond binnen 10 minuten dé foto er al op. De beautyshots werden afgewisseld met totaal foto’s en ook stonden we steeds op een andere locatie binnen het gebouw. We zijn zelfs even naar buiten geweest, maar al snel werd geconcludeerd dat dit niet paste bij de foto reeks.

Op een gegeven moment moest Nadja voor de foto in een ijzeren ladder klimmen. Heel leuk idee natuurlijk, maar niet zo makkelijk op hoge hakken en met een sleep van 10 kilo aan je lijf. Toen kwam iemand met het fantastische idee dat ik onder de jurk moet gaan zitten, zodat hij mooi bol stond. En ja hoor daar zat ik dan. Ik voelde me net een tent met die jurk zo over me heen.

De laatste foto’s werden nog geschoten en toen zat het er alweer op. Wat een gezellige dag! We had so much fun! Alle spullen werden weer ingepakt en we verlieten de c-mine. Maar niet voordat we natuurlijk een selfie hadden gemaakt met het team!