Shoot Lady Saxalot

Een prachtig kasteel in het pittoreske Maastricht. De locatie voor de shoot met Lady Saxalot. Deze vrouwelijke DJ staat normaal in clubs en festivals te knallen met een mix van progressive, techhouse en deephouse. Vandaag had ze haar DJ set thuis gelaten en stond ze te shinen voor de camera.

Wat een transformatie heeft ze doorgemaakt. Van natural beauty, rock chick, tot classy lady. Altijd weer verrassend wat de juiste kleding en haar & make-up voor iemand kunnen doen. De prachtige locatie, die wel wat weg had van Versaille, zorgde voor de perfecte sfeer op de set. Over sfeer gesproken, wat een leuk team! Fotograaf Stef, make-up artist Sumeya, hairstylist Yaleesa, model Sandra en natuurlijk niet te vergeten de trouwe viervoeter Loes.

It’s all about the light! Fotograaf Stef is een ware kunstenaar met licht en zijn camera. Hij moest en hij zou het perfecte licht vinden voor de foto. Een lightboxje hier, afdekschermpje daar. Alle teamleden kwamen van pas bij de zoektocht naar het perfecte licht. En dat plaatje zag er nog best leuk uit!

Wat een leuke dag met een geweldig eindresultaat!

Jessie